Reduceri și Campanii Online #29: Azi QuickMobile, eMAG, Flanco, Fashion Days [...]

1.155 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #29: Azi QuickMobile, eMAG, Flanco, Fashion Days [...]</b>Revenim cu o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online, ediție în care avem numeroase promoții noi din partea retailerilor online. Veți descoperi în articol și un telefon cu preț special vândut de către QuickMobile.ro, dar și o listă completă

Continuăm cu seria de articole informative Reduceri și Campanii Online, ediția cu numărul 29 fiind livrată astăzi. Pe lista de noutăți avem campanii de Ziua Copilului, promoții pentru electronice și electrocasnice, dar și promoții speciale pentru haine și articole din zona fashion propuse de către Fashion Days.ro. Le descoperiți pe toate mai jos și pe final de articol avem și un smartphone drept recomandare.

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi un smartphone ideal pentru cei cu buget redus și anume modelul Huawei P8 Lite (2017), un telefon pe care cei de la QuickMobile îl includ în campania actuală de vânzări flash. Handset-ul adoptă un look arătos și pentru suma de doar 649 lei oferă ecran FHD de 5.2 inch, procesor Kirin 655, 3 GB de RAM, cameră de 12 megapixeli și o baterie de 3000 mAh.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×