Reduceri și Campanii Online #19: Azi Vegis, KitchenShop, Altex, eMAG [...]

775 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #19: Azi Vegis, KitchenShop, Altex, eMAG [...] </b>În mediul online continuă promoțiile, astfel că lista de astăzi vă propune discount-uri din partea retailerilor pentru o gamă variată de produse. Veți găsi televizoare cu prețuri speciale numai bune pentru Cupa Mondială ce stă să înceapă, dar și

Continuă ofertele în mediul online și astăzi puteți găsi multe produse cu prețuri speciale, de la produse naturiste, obiecte necesare gătitului și până la nelipsitele electronice. Sunt oferite discount-uri și pentru televizoare ideale pentru Cupa Mondială ce este pe cale să înceapă, dar și reduceri pentru încălțăminte sport de la eMAG. Descoperiți ce alte noutăți mai poposesc astăzi în lista de mai jos:

Produsul Erou al zilei:

Astăzi avem o sugestie pentru gameri și anume căștile Redragon Talos care bifează o reducere foarte bună pe site-ul celor de la PC Garage.ro. Costă doar 139.99 lei în acest moment și ca specificații avem parte de telecomandă pe fir, sunet surround 7.1, funcție de vibrații, o impedanță de 16 Ohm, difuzoare cu diametru de 40 mm, sensibilitate audio 119dB și o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 Hz și 20KHz. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×