Reduceri și Campanii Online #21: Azi Altex, eMAG, Fashion Days, Libris [...]

1.117 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #21: Azi Altex, eMAG, Fashion Days, Libris [...]</b>Într-o zi de sărbătoare reducerile se țin lanț astfel că pornim împreună la căutarea celor mai noi campanii desfășurate în mediul online. În articolul de față veți descoperi care sunt cele mai recente promoții desfășurate de către comercianții

O nouă săptămână începe și asta înseamnă că avem parte și de noi campanii organizate în mediul online. Noi am adus laolaltă în lista de mai jos cele mai recente oferte propuse de către retaileri, printre acestea fiind regăsite reduceri pentru televizoare, electrocasnice, componente și periferice, cât și discount-uri atractive pentru cărți sau produse din zona fashion. 

Produsul Erou al zilei:

Campania Flash Deals a celor de la QuickMobile ne aduce astăzi și produsul zilei, adică smartphone-ul Xiaomi Redmi 4X care ne aduce un ecran FHD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 625, 3 GB RAM, 16 GB de stocare flash și slot microSD. Are cameră foto de 13 megapixeli în spate, scanner de amprente și o baterie generoasă de 4100 mAh. Prețul este de doar 587 lei și oferta mai durează doar câteva ore!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×