Reduceri și Campanii Online #121: Azi Cel, PC Garage, Libris, evoMAG [...]

668 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #121: Azi Cel, PC Garage, Libris, evoMAG [...]</b>La mijloc de săptămână mai dăm o raită prin online în căutarea celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri, zi în care ce-i drept nu avem prea multe noutăți. Chiar și așa sunt în continuare în desfășurare multe campanii

Dacă sunteți interesați de o sesiune de shopping acum la mijloc de săptămână, atunci ați nimerit la fix pentru că în articolul de față vă prezentăm o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online. Avem o mulțime de oferte pentru o gamă variată de produse, iar la final de articol avem și o recomandare pentru voi sub forma unui produs erou al zilei.

Produsul erou al zilei:

În această perioadă PC Garage organizează o campanie specială de reduceri destinată gamerilor, ofertele fiind împărțite în 3 categorii principale în funcție de bugetul avut. Noi am reușit să găsim un produs foarte interesant în zona de gaming Light și anume căștile de gaming Plantronics RIG 400HX cu suport Dolby Atmos, sensibilitate 111 dB, impedanță de 32 ohm și difuzoare de 40 mm la un preț de doar 199.99 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×