Reduceri și Campanii Online #190: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Libris [...]

711 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #190: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Libris [...]</b>De astăzi ne-au mai rămas fix 7 zile pentru a ne pune la punct cu darurile de Valentine's Day, motiv pentru care noi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi în lista de mai jos

De astăzi ne-au mai rămas fix 7 zile pentru a ne pune la punct cu darurile de Valentine's Day, motiv pentru care noi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi în lista de mai jos cele mai noi promoții organizate de către retaileri în online, iar la final de articol găsiți și detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În cadrul campaniei promoționale Marea Lichidare organizată de către PC Garage găsiți multe oferte atractive, un exemplu fiind arătosul smartphone Xiaomi Mi Mix 2 care ajunge să coste doar 1.199 lei. Acesta vine echipat cu procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM, ecran FHD de 5.99 inch și cameră foto de 12 mpx în spate cu OIS. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×