Reduceri și Campanii Online #124: Azi Fashion Days, eMAG, PC Garage, Cel [...]

744 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #124: Azi Fashion Days, eMAG, PC Garage, Cel [...]</b>O nouă zi, un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online - postare în care avem pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii promoționale organizate în online. Descoperiți totodată și o recomandare sub formă de produs erou al zilei

Pe măsură ce ne apropiem de finalul lunii vedem cum retailerii de la noi încep să vină în întâmpinarea noastră cu reduceri "de groază" cu ocazia Halloween-ului. Avem câteva exemple în lista de mai jos unde veți găsi toate promoțiile organizate de către retaileri. De asemenea la final de articol puteți descoperi un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în aceste zile.

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi un produs proaspăt lansat pe piața locală care primește o reducere tare atractivă și anume smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro. Dacă în mod normal terminalul costă 4.599 lei, iată că eMAG ne oferă astăzi un cod promo de reducere de 10% - modalitate prin care prețul scade la 4.139 lei. Codul este extrasales și tot ce aveți de făcut este să îl introduceți în secțiunea de comandă de pe site!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×