Reduceri și Campanii Online #65: Azi Fashion Days, Cel, Orange, iHunt [...]

882 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #65: Azi Fashion Days, Cel, Orange, iHunt [...]</b>Se dă startul unei noi săptămâni caniculare și pentru cei care vor sta mare parte ascunși de soarele de afară avem astăzi încă un articol din seria Reduceri și Campanii Online. Includem aici sub forma unei liste cele mai noi promoții desfășurate

Mijlocul verii se anunță a fi unul canicular și pentru cei care se ascund în casă de căldură avem astăzi o listă a celor mai noi promoții desfășurate în online pentru o rundă de shopping. Veți găsi multe reduceri în această săptămână, de la discount-uri aplicate clasicelor telefoane și până la cele oferite pentru electrocasnice. Este un moment ideal de a vă achiziționa un aparat de aer condiționat în cazul în care nu aveți deja unul!

Produsul erou al zilei:

Încă un smartphone își găsește loc în zona de produs erou al zilei, de această dată fiind vorba despre cel mai ieftin flagship cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 de pe plan local. Telefonul se numește Xiaomi Mi Mix 2s și vine în aceste zile la un preț de 2.299 lei în oferta PC Garage. Are ecran de 6 inch, 6 GB RAM, cameră duală în spate și se remarcă prin design-ul cu muchii foarte înguste ale panoului frontal.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×