Reduceri și Campanii Online #125: Azi Altex, Libris, eMAG, PC Garage [...]

906 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #125: Azi Altex, Libris, eMAG, PC Garage [...]</b>La mijloc de săptămână vă invităm să aruncăm împreună o privire asupra celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online, o zi care deși mohorâtă, ne aduce multe reduceri atractive. Descoperiți din lista de mai jos

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână într-o zi care deși mohorâtă, avem parte de reduceri foarte interesante în mediul online. Așa cum v-am obișnuit și în ediția de față cu numărul 125 avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte pe care retailerii ni le propun. De asemenea, la final de articol descoperiți detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit!

Produsul erou al zilei:

În cazul în care vă aflați în căutarea unui televizor cu diagonală generoasă și preț accesibil, atunci poate că modelul Vortex LEDTV-39CTN06FHD este o alegere interesantă pe care o puteți face. Acest televizor vine echipat cu un panou LED de 99 cm și ne oferă rezoluție Full HD, acustică 12W, 3x porturi HDMI, slot CI+, dar și port USB pentru redarea de filme de pe stick. Prețul este de doar 899 lei acum la Altex!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×