Reduceri și Campanii Online #188: Azi eMAG, Libris, PC Garage, Altex [...]

722 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #188: Azi eMAG, Libris, PC Garage, Altex [...]</b>Reducerile continuă în online și după o seară plină de oferte marca Altex.ro venim cu o listă proaspătă ce include toate campaniile descoperite astăzi. Sunt multe promoții de care puteți profita, majoritatea acestora

Reducerile continuă în online și după o seară plină de oferte marca Altex.ro venim cu o listă proaspătă ce include toate campaniile descoperite astăzi. Sunt multe promoții de care puteți profita, majoritatea acestora având drept subiect principal Valentine's Day, sărbătoarea îndrăgostiților aflată la doar 9 zile distanță. Puteți comanda de pe acum produsele dorite pentru persoana iubită și avea asigurarea că pachetul ajunge înainte de 14 februarie.

Produsul erou al zilei:

Cheltuind doar 1.199 lei astăzi poți avea în buzunar un super smartphone multimedia și anume modelul Xiaomi Mi Max 3, un mega phablet creat pentru savurat jocuri și materiale video. Acesta vine echipat cu procesor octa-core Snapdragon 626, 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash și cu un display de 6.9 inch ce oferă rezoluție FHD+. Are cameră duală în spate și o baterie de 5500 mAh cu încărcare rapidă! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×