Reduceri și Campanii Online #100; Azi Altex, QuickMobile, iHunt, eMAG [...]

684 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #100; Azi Altex, QuickMobile, iHunt, eMAG [...]</b>Mijlocul lunii septembrie marchează iată și aniversarea a 100 ediții Reduceri și Campanii Online, o serie de articole prin care vă aducem detalii despre cele mai proaspete campanii promoționale organizate în online. Și astăzi descoperiți pe seama

Astăzi aniversăm 100 ediții din seria Reduceri și Campanii Online, o serie de articole în care v-am prezentat pe parcursul acestui an sub forma unei liste cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. Este locul în care găsiți laolaltă toate ofertele retailerilor actuale și unde descoperiți produse vedetă ale zilei care se remarcă prin discount-ul primit. Să vedem cum arată lista astăzi, 17 septembrie!

Produsul erou al zilei:

În oferta actuală PC Garage găsiți laptop-ul Lenovo V110ISK cu ecran HD de 15.6 inch și procesor Intel Core i3-6006U la un preț de doar 1.298 lei. Produsul aduce și 4 GB de memorie RAM LPDDR4, 1 TB de stocare flash, dar și soluția grafică Intel HD Graphics 520 la pachet. Se oferă Wi-Fi ac, conectivitate Bluetooth și un touchpad cu suport multi-atingere. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×