Reduceri și Campanii Online #117: Azi PC Garage, Libris, IT Galaxy, eMAG [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 545 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #117: Azi PC Garage, Libris, IT Galaxy, eMAG [...]</b>Astăzi vă propunem un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți găsi o listă a celor mai proaspete oferte din partea retailerilor. Aveți o mulțime de promoții din care puteți alege și după cum v-am obșinuit

Avem astăzi pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți regăsi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online. Descoperiți toate ofertele mai jos și la final de articol avem și o recomandare pentru voi, produsul ales astăzi fiind destinat gamerilor. 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile PC Garage organizează o campanie specială de reduceri, iar printre produsele ce se bucură de discount-uri atractive îl avem și pe Acer Aspire 7 - laptop ce costă 2.598 lei. Este unul dintre cele mai accesibile notebook-uri de pe piață ce vine echipat cu placă grafică dedicată (GTX 1050) în cazul de față și ne oferă procesor i5-7300HQ, 1 TB de stocare și ecran FHD de 15.6 inch.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×