Reduceri și Campanii Online #152: Azi Cărturești, Altex, QuickMobile, Notino [...]

762 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #152: Azi Cărturești, Altex, QuickMobile, Notino [...] </b>În prag de weekend iată că reducerile continuă în online, ceea ce este bine pentru cei care plănuiesc să facă ceva cumpărături de Sărbători. Avem mai jos o listă a celor mai proaspete promoții și totodată veți descoperi un produs erou al zilei

Iată că în prag de weekend numărul de promoții organizate în online este în creștere, lucru bun ținând cont de faptul că Sărbătorile ne bat la ușă și astfel avem ocazia să ne pregătim din timp cu daruri pentru cei dragi. Veți descoperi în lista de mai jos care sunt acele mai noi campanii de genul, iar la final de articol aveți și un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul redus în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

În oferta de Sărbători a celor de la Altex.ro puteți găsi căștile de gaming HyperX Cloud Stinger la un preț promoțional de doar 139,99 lei, căști ce pot fi utilizate atât la PC, cât și la consola de gaming PlayStation 4. Acestea sunt de tip on-ear și vin echipate cu difuzoare de 40mm, jack 3.5 mm, microfon uni-direcțional și au o greutate de doar 215 grame.  

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×