Allview anunţă ceasurile Hybrid S şi Hybrid T, care combină funcţiile moderne cu designul clasic

1.881 ori
<b>Allview anunţă ceasurile Hybrid S şi Hybrid T, care combină funcţiile moderne cu designul clasic</b>Cei de la Allview au anunțat astăzi pe neașteptate lansarea unor noi ceasuri inteligente, fiind vorba despre modele hibrid care combină funcțiile smart cu design-ul unui ceas clasic. Acestea poartă numele de Allview Hybrid S, respectiv Hybrid T

Allview a anunţat noi ceasuri hibrid, modelele S şi T, care combină funcţionalitate modernă cu un design clasic. Numele lor complete sunt Allview Hybrid Style şi Hybrid Trendy şi puteţi vedea ceasurile în imaginile din articol.

Allview Hybrid S

(Allview Hybrid S)

Aceste ceasuri inteligente vin cu teme special create pentru a oferi un look uniform cu designul. Hybrid este o serie de smartwatch-uri gândite să fie perfect emulate pe experienţa utilizatorului, fie că se află la sala de fitness sau la o petrecere elegantă. Noile purtabile vin cu ace metalice de ceas clasic, carcasă din oţel şi corp rezistent la apă până la 3 ATM.

Allview Hybrid T

(Allview Hybrid T)

Autonomia promisă este de până la 30 de zile în mod ceas şi cu ecranul tactil se ajunge la 5 zile. Cadranul rotund afişează notificări de la toate aplicaţiile şi vă permite să răspundeţi direct de pe ceas la unele dintre mesaje sau notificări. Navigarea se face pe bază de swipe din mijlocul ecranului, iar când citiţi notificările acele ceasului se vor ascunde automat. 

Allview Hybrid

Folosind aceste device-uri veţi putea şi controla de la distanţă biblioteca muzicală şi camera foto a telefonului. Avem şi monitorizare paşi şi alte funcţii de fitness. Dotările includ un ecran LCD rotund de 1.22 inch, Bluetooth 4.2, compatibilitate cu Android, monitorizare somn, puls şi calorii. Rezoluţia imaginii afişate este de 240 x 240 pixeli, iar ceasul cântăreşte 88 de grame.

Hybrid S şi T costă 799 lei şi vin cu opţiuni pentru curele adaptate stilului utilizatorului. În perioada de precomandă există şi un cadou. Mai multe detalii aflaţi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×