Reduceri și Campanii Online #185: Azi QuickMobile, evoMAG, Cărturești, Altex [...]

774 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #185: Azi QuickMobile, evoMAG, Cărturești, Altex [...] </b>Prima zi a lunii februarie ne aduce iată și primele campanii organizate cu tematica Valentine's Day, printre retailerii ce oferă asemenea promoții numărându-se și eMAG. Puteți găsi o gamă largă de produse numai bune

Prima zi a lunii februarie ne aduce iată și primele campanii organizate cu tematica Valentine's Day, printre retailerii ce oferă asemenea promoții numărându-se și eMAG. Puteți găsi o gamă largă de produse numai bune de oferit cadou persoanei iubite și achiziția de pe acum reprezintă garanția că veți avea comanda în timp util acasă. Iată cum se prezintă lista ofertelor de azi! 

Produsul erou al zilei:

Un smartphone foarte interesant pe care îl puteți achiziționa astăzi la un preț special este și ASUS ZenFone 4, device care în varianta cu 3 GB RAM și 32 GB de stocare costă acum doar 776 lei la QuickMobile.ro. Tot ce aveți de făcut în plus este să adăugați codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă de pe site. Telefonul are cameră duală în spate, ecran FHD de 5.5 inch și procesor Snapdragon 630.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×