Reduceri și Campanii Online #189: Azi Cărturești, iHunt, QuickMobile, evoMAG [...]

905 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #189: Azi Cărturești, iHunt, QuickMobile, evoMAG [...]</b>La mijloc de săptămână verificăm ofertele retailerilor de la noi pentru a vă livra o nouă ediție Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi în lista de mai jos cele mai proaspete oferte oferite de către comercianți

La mijloc de săptămână verificăm ofertele retailerilor de la noi pentru a vă livra o nouă ediție Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi în lista de mai jos cele mai proaspete oferte oferite de către comercianți. De asemenea la final de articol descoperiți un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Deși nu mai este la prima tinerețe, smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4 este în continuare un device atractiv prin prisma raportului preț-specificații. Acesta are ecran FHD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 32 GB stocare, procesor Snapdragon 625, cameră de 13 mpx în spate și o baterie generoasă de 4100 mAh. Costă doar 599 lei în oferta PC Garage! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×