Reduceri și Campanii Online #17: Azi Altex, eMAG, Libris, evoMAG [...]

739 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #17: Azi Altex, eMAG, Libris, evoMAG [...]</b>Ne apropiem cu pași repezi de vară și retailerii încep să vină cu oferte dedicate, marea majoritate fiind asociate Cupei Mondiale ce începe în iunie. Avem și un Black Friday pe final de primăvară, iar cei interesați de cărți cu reduceri au la dispoziție

În această perioadă retailerii încep să ne propună tot soiul de oferte, majoritatea fiind asociate verii și totodată Cupei Mondiale de Fotbal ce are programat un start la început de iunie. Este un moment bun pentru a achiziționa produse ideale pentru vacanță, sau pentru a vă pregăti casa pentru canicula ce este așteptată la vară. Găsiți mai jos lista cu noile campanii derulate de către retailerii locali!

Produsul Erou al zilei:

Și de această dată avem un televizor pentru voi la preț special și anume modelul Samsung UE43MU6102 care propune o diagonală de 109 cm și rezoluție 4K Ultra HD. Avem parte și de tehnologie Smart TV, tehnologie LED, acustică 20W și funcție mirroring. În această perioadă evoMAG îl vinde pentru suma de 1.899 lei ceea ce sună tare bine pentru dotările oferite aici și pentru design-ul modern adoptat de către acest TV.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×