Reduceri și Campanii Online #10: Azi QuickMobile, Flanco, eMAG, Libris [...]

997 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #10: Azi QuickMobile, Flanco, eMAG, Libris [...]</b>În pragul weekend-ului iată că retailerii de pe plan local încep să vină cu noi campanii promoționale, oferte pe care le vedeți listate în rândurile de mai jos. Fie că sunteți în căutarea unui nou televizor, sau vreți să vă schimbați garderoba

Suntem la doar câteva ore distanță de weekend și retailerii sunt conștienți de faptul că timpul liber înseamnă și mai mult shopping online, motiv pentru care astăzi dau startul unor noi campanii promoționale. Noi am făcut o listă a ofertelor descoperite în online și am descoperit și un produs erou al zilei ce constă într-o pereche de căști, ba chiar și un extra bonus sub formă de smartphone tare atractiv.

Produsul Erou al zilei:

Avem astăzi un produs ideal pentru pasionații de streaming audio și anume căștile JBL 30 pe care QuickMobile le vinde pentru suma de doar 169 lei în cadrul campaniei Flash Deals. Acestea sunt echipate cu drivere de 30 mm pentru un sunet perfect optimizat lipsit de distorsiuni și create pentru o experiență audio ideală. Pot fi realizate și apeluri și sunt compatibile cu telefoane iOS și Android. 

Bonus: Xiaomi Redmi 5 Plus (3 GB RAM) la doar 659 lei!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×