Reduceri și Campanii Online #83: Azi Flanco, Altex, evoMAG, iHunt [...]

863 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #83: Azi Flanco, Altex, evoMAG, iHunt [...]</b>Mijlocul săptămânii ne aduce noi și noi oferte din partea retailerilor ce își desfășoară activitatea în online, promoții pe care vi le dezvăluim exact cum v-am obișnuit într-o listă dedicată. Avem și un produs erou al zilei care se remarcă prin

Vă aducem la mijloc de săptămână un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care după cum v-am obișnuit vă prezentăm o listă a celor mai noi promoții desfășurate în mediul online. Aveți o mulțime de oferte din care puteți alege și există produse din tot soiul de categorii. Bonus, pe final de articol găsiți detalii și despre un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

În oferta de vânzări flash organizată de către eMAG în această zi până la ora 14:00 puteți găsi și smartphone-ul Nokia 8 la un preț special de numai 1.349 lei. Acesta este un flagship lansat anul trecut pe piață, unul ce aduce la pachet procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB RAM, un ecran de 5.3 inch cu rezoluție Quad HD și o cameră duală de 13 megapixeli în spate. Update-urile vin rapid și are baterie de 3090 mAh!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×