Samsung Galaxy A6 ajunge din această săptămână la vânzare pe plan local; A6+ vine din iunie pe piață

1.210 ori
<b>Samsung Galaxy A6 ajunge din această săptămână la vânzare pe plan local; A6+ vine din iunie pe piață</b>Începutul acestei luni ne-a adus și lansarea smartphone-urilor Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+, terminale ce par a fi un soi de hibrid între A8 (2018) și seria Galaxy J de anul trecut. O veste bună pe care o primim astăzi este aceea că handset-urile

Chiar în a doua zi de mai cei de la Samsung au anunțat și lansarea smartphone-urilor Galaxy A6 și Galaxy A6+, terminale care la prima vedere par a fi un soi de hibrid dintre Galaxy A8 (2018) și seria Galaxy J de anul trecut, asta dacă ne raportăm la capitolul elemente de design împrumutate. O veste bună pe care o primim astăzi este aceea că ambele telefoane vor ajunge la vânzare pe plan local.

Galaxy A6

Samsung România ne aduce la cunoștiință faptul că modelul Galaxy A6 va debuta la vânzare din această săptămână, urmând ca varianta A6+ să ajungă din iunie pe piață. Galaxy A6 este modelul mai modest din serie, acesta oferind un ecran Super AMOLED de 5.6 inch cu rezoluție HD+, un procesor octa-core de 1.6 GHz, 3 GB RAM + 32 GB stocare flash, slot microSD și baterie de 3000 mAh.

Are o cameră frontală de 16 megapixeli (focus fix, deschidere f/1.9), iar în spate o cameră singulară de 16 megapixeli cu autofocus și deschidere f/1.7. Pe de altă parte, Galaxy A6+ ne propune un ecran Super AMOLED de 6 inch cu rezoluție FHD+, un procesor octa-core de 1.8 GHz și o cameră duală de 16 mpx (autofocus, deschidere f/1.7) + 5 megapixeli (focus fix, deschidere f/1.9).

Primim și baterie de 3500 mAh, respectiv variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare și 4 GB RAM + 64 GB stocare. Momentan, Galaxy A6 se găsește în oferta unui singur retailer de pe plan local. Prețul îl aflați de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×