Reduceri și Campanii Online #171: Azi eMAG, Cărturești, Cel, Germanos [...]

546 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #171: Azi eMAG, Cărturești, Cel, Germanos [...]</b>Am ajuns iată la mijlocul primei luni din an, o zi în care retailerii încearcă să ne atragă atenția prin tot soiul de campanii promoționale cu promisiunea unor reduceri generoase în procent. Noi am verificat aceste oferte ale retailerilor de

Am ajuns iată la mijlocul primei luni din an, o zi în care retailerii încearcă să ne atragă atenția prin tot soiul de campanii promoționale cu promisiunea unor reduceri generoase în procent. Noi am verificat aceste oferte ale retailerilor de pe plan local și vă oferim mai jos o listă a celor mai noi dintre ele, iar la final din articol un produs erou al zilei care bifează o reducere foarte interesantă!

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă oferim drept recomandare un laptop și anume modelul de gaming numit ASUS FX503VD-E4082 ce vine echipat cu procesor Intel Core i5-7300HQ cu overclock până la 3.5 GHz, cu ecran Full HD de 15.6 inch, 8 GB RAM și 1 TB de stocare. Are o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 de 4 GB și o tastatură retroiluminată în roșu. Prețul practicat de către Altex pentru acest laptop este de 2.999 lei acum!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×