LG G7 ThinQ: Design rezistent şi sexy, ca o bomboană şi o perlă

298 ori
<b>LG G7 ThinQ: Design rezistent şi sexy, ca o bomboană şi o perlă</b>Ca şi LG Q7, LG G7 vine cu certificare militară MIL-STD-810G şi certificare IP68, deci clar va fi rezistent la apă şi praf şi o cantitate mică, dar rezonabilă de şocuri, ceaţă, sare, vibraţii. Vine cu un corp din sticlă şi metal, cu un spate acoperit cu..

Ca şi LG Q7, LG G7 vine cu certificare militară MIL-STD-810G şi certificare IP68, deci clar va fi rezistent la apă şi praf şi o cantitate mică, dar rezonabilă de şocuri, ceaţă, sare, vibraţii. Vine cu un corp din sticlă şi metal, cu un spate acoperit cu sticlă ce arată ca o bomboană sau o perlă.

Noi avem varianta "Albastru Marocan" care fură privirea reflectând lumina oarecum metalic. Atrage amprente şi grăsime, deci o husă e indicată. Acesta este unul dintre cele mai compacte telefoane cu procesor Snapdragon 845, dacă nu chiar cel mai compact. E foarte îngust, uşor de apucat, mânuit şi utilizat cu o singură mână. Şi butoanele sunt comode, deşi faptul că sunt învăţat cu buton de volum unificat face ceva mai grea utilizarea a doua butoane separate. Avem un extra buton pentru Google Assistant apropo. 

Bretonul e discret, nu mă deranjează, dar ecranul cu fundal gri prea luminos scoate în evidenţă acel decupaj. LG G7 ThinQ măsoară 7.9 mm în grosime, fix ca predecesorul G6 şi cântăreşte un excelent 162 de grame, cu vreo 20 de grame mai puţin ca un Huawei P20 Pro. Are o ramă metalică solidă, este elegant, comod şi rezistent. Practic nu prea avem ce reproşa aici, în afară de amprente şi grăsimea ce rămân pe spate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×