Reduceri și Campanii Online #256: Azi eMAG, PC Garage, Cărturești, iHunt [...]

773 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #256: Azi eMAG, PC Garage, Cărturești, iHunt [...]</b>Ajungem astăzi la ediția cu numărul 256 din seria Reduceri și Campanii Online, articol în care veți descoperi așa cum v-am obișnuit o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online

Ajungem astăzi la ediția cu numărul 256 din seria Reduceri și Campanii Online, articol în care veți descoperi așa cum v-am obișnuit o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online. Ofertele sunt unele variate și la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă numărați printre cei care preferă smartphone-urile compacte, dar care doresc să aibă parte de performanțe la nivel de flagship atunci există opțiunea numită Samsung Galaxy S10e. Acest telefon cu ecran de 5.8 inch, cameră decupată în ecran și cameră duală în spate poate fi achiziționat din oferta CEL.ro pentru suma de 2.799 lei în această perioadă! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×