Reduceri și Campanii Online #132: Azi evoMAG, QuickMobile, Libris, IT Galaxy [...]

727 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #132: Azi evoMAG, QuickMobile, Libris, IT Galaxy [...]</b>Deși unii retaileri de pe plan local au început să ne ofere campanii de tip Black Friday, încă mai există comercianți ce își păstrează ofertele pentru data de 16 noiembrie atunci când și eMAG are de gând să organizeze o asemenea activitate

În prag de weekend aruncăm o privire asupra promoțiilor desfășurate de către retaileri în mediul online, perioadă în care deși comercianții s-au grăbit cu tot soiul de campanii de tip Black Friday încă mai avem și oferte clasice. Le descoperim împreună prin intermediul listei de mai jos și aflați că la final de articol aveți detalii și despre un produs erou al zilei care bifează o reducere atractivă!

Produsul erou al zilei:

Astăzi găsiți pe site-ul QuickMobile în cadrul unei campanii de reduceri flash un preț tare bun pentru camera video de acțiune GoPro Hero7 Black, aceasta fiind varianta de top care vine cu multiple funcții la pachet. Prețul este de 1.799 lei, dar aplicând codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă, mai tăiați ceva din preț!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×