Reduceri și Campanii Online #120: Azi PC Garage, eMAG, Altex, iHunt [...]

876 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #120: Azi PC Garage, eMAG, Altex, iHunt [...]</b>Reducerile continuă în mediul online acolo unde descoperim astăzi multe produse atractive. Avem și o recomandare pentru voi la final de articol, fiind vorba despre o pereche de căști wireless care ajung să coste doar 649 lei și care vin din

Ediția cu numărul 120 din seria Reduceri și Campanii Online este aici și vă pune la curent cu cele mai proaspete campanii organizate de către retailerii de la noi în mediul online. Aveți mai jos o listă a acestor promoții și la final de articol veți descoperi și o recomandare în secțiunea Produsul Erou al Zilei. Iată cele mai proaspete campanii!

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem ceva pentru fanii Apple și anume o pereche de căști Apple AirPods (MMEF2ZM/A) care ajung să coste în aceste zile doar 649 lei. Căștile sunt unele wireless și vin cu o cutiuță specială de încărcare și purtare astfel că nu le veți rătăci. În cazul în care se întâmplă asta aveți pe iPhone o funcție prin care vă puteți căuta casca rătăcită. Puteți găsi produsul pe Germanos.ro!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×