Samsung spune STOP utilizării ambalajelor din plastic; Va utiliza materiale reciclate și eco-friendly

848 ori
<b>Samsung spune STOP utilizării ambalajelor din plastic; Va utiliza materiale reciclate și eco-friendly</b>În așteptarea lansării lui Galaxy S10 iată că Samsung are un anunț important de făcut. Aflăm pe această cale faptul că sud-coreenii vor renunța treptat la utilizarea de ambalaje din plastic pentru produsele sale, material ce va fi înlocuit

În așteptarea lansării lui Galaxy S10 iată că Samsung are un anunț important de făcut. Aflăm pe această cale faptul că sud-coreenii vor renunța treptat la utilizarea de ambalaje din plastic pentru produsele sale, material ce va fi înlocuit de hârtie sau alte elemente ecologice în perioada următoare. Această măsură face parte din politica de sustenabilitate a companiei și sunt pregătite și alte schimbări.

Potrivit declarației oficiale, aceste ambalaje în care sosesc produsele Samsung vor fi realizate din plastic reciclat și hârtie chiar începând din prima jumătate a acestui an, semn că și cutia lui Galaxy S10 ar putea fi fabricată din asemenea materiale. De asemenea, se pare că și încărcătoarele din pachete vor adopta un finsaj mat de această dată și nu glossy precum se întâmpla până acum.

Atât acele elemente transparente din plastic ce ne permit să vedem produsele de la interior, cât și pungile din plastic pentru accesorii vor fi înlocuite cu soluții realizate din materiale eco-friendly. Schimbările vor fi remarcate la mai toate produsele Samsung, de la televizoare, frigidere, aparate de aer condițonat și electrocasnice. 

Samsung speră ca până în 2030 să folosească 500.000 tone de plastic reciclat pentru ambalajele produselor sale. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×