Reduceri și Campanii Online #101: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Fashion Days [...]

925 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #101: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Fashion Days [...]</b>Pentru că reducerile continuă în mediul online iată că și noi continuăm cu seria Reduceri și Campanii Online, o nouă postare din serie sosind astăzi. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt cele mai proaspete oferte propuse de către retaileri

Seria "Reduceri și Campanii Online" continuă și astăzi, o zi în care avem multe noutăți de prezentat. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi în lista de mai jos cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online și bonus la final, un produs vedetă al zilei care se remarcă prin discount-ul generos pe care l-a primit. Să vedem deci cum se prezintă situația astăzi!

Produsul erou al zilei:

În oferta actuală a celor de la eMAG intitulată "Revoluția prețurilor" întâlnim și reduceri atractive pentru produsele din zona smartphone, un exemplu fiind acest model LG G6 pe care îl puteți achiziționa la suma de doar 1.499 lei. Telefonul este un flagship al anului trecut cu ecran 18:9, procesor Snapdragon 821, 4 GB de RAM și cameră duală în spate. Beneficiază de o construcție unibody premium și de o baterie de 3300 mAh.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×