LG G8 ThinQ bifează o certificare în Brazilia; Aflăm ce capacitate are bateria de la interior

2.044 ori
<b>LG G8 ThinQ bifează o certificare în Brazilia; Aflăm ce capacitate are bateria de la interior</b>În tandem cu numeroasele scăpări asociate lui Galaxy S10 continuă la un ritm mai slab și leak-urile pentru LG G8 ThinQ, un alt flagship al anului 2019 pe care îl vom vedea lansat în cadrul MWC 2019. Descoperim astăzi

În tandem cu numeroasele scăpări asociate lui Galaxy S10 continuă la un ritm mai slab și leak-urile pentru LG G8 ThinQ, un alt flagship al anului 2019 pe care îl vom vedea lansat în cadrul MWC 2019. Descoperim astăzi o certificare din partea agenției ANATEL din Brazilia ce scoate la iveală faptul că noul handset va sosi la pachet cu o baterie LG BL-T41 cu o capacitate de 3400 mAh.

LG G8 ThinQ

Deși această unitate nu este deloc impresionantă, ținând cont de faptul că predecesorul sosea cu o baterie de 3000 mAh - trebuie să apreciem această creștere luată în seamă de către sud-coreeni. Cel mai probabil, LG G8 ThinQ va păstra ecranul de 6.1 inch cu rezoluție QHD+ dar și formatul general al modelului de anul trecut.

Am văzut deja randări ale produsului și la prima impresie trebuie spus că acesta nu impresionează, părând mai degrabă un facelift pentru G7. Spre deosebire de restul flagship-urilor care vor aduce scanner de amprente integrat în ecran și care vor renunța la decupajele generoase frontale, LG G8 ThinQ pare a fi exact opusul și nu știm la ce s-au gândit sud-coreenii când au decis să meargă pe această soluție.

Nu ar fi exclus să vedem un Snapdragon 845 la bord totodată. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×