Reduceri și Campanii Online #133: Azi eMAG, PC Garage, Cărturești, Cel [...]

882 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #133: Azi eMAG, PC Garage, Cărturești, Cel [...]</b>Astăzi dăm startul unei noi săptămâni și vă întâmpinăm cu un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, ediție cu numărul 133. Avem pentru voi numeroase campanii pe care vi le prezentăm sub forma unei liste detaliate mai jos

În așteptarea campaniilor de Black Friday astăzi vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare cu numărul 133 care vă aduce detalii despre cele mai noi promoții oferite de către retaileri în online. Aveți o listă mai jos și pe final de articol descoperiți un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul redus din această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi pentru voi o recomandare din zona smartphone și anume modelul Samsung Galaxy Note 8 care este vândut de către QuickMobile.ro la suma de 2.599 lei. Dacă aplicați codul promo QUICK202 mai primiți o extra reducere de 3% și prețul pe care îl aveți de primit astfel este de 2.521 lei. Aflați că este vorba despre varianta cu 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash și procesor Exynos la bord!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×