Essential Phone 2 este descris într-un brevet; Cameră selfie integrată sub display și jack audio la bord

659 ori
<b>Essential Phone 2 este descris într-un brevet; Cameră selfie integrată sub display și jack audio la bord</b>Deși a trecut destul de mult timp de la ultimul leak asociat lui Essential Phone 2, telefonul care ar putea salva compania lui Andy Rubin și totodată cuceri publicul, iată că astăzi acest device ni se prezintă sub forma unui brevet proaspăt

Deși a trecut destul de mult timp de la ultimul leak asociat lui Essential Phone 2, telefonul care ar putea salva compania lui Andy Rubin și totodată cuceri publicul, iată că astăzi acest device ni se prezintă sub forma unui brevet proaspăt acordat. Din schițele asociate aflăm că handset-ul va merge în continuare pe ideea unui display edge-to-edge cu muchii foarte înguste ale panoului frontal și că la pachet revine un conector foarte important.

Essential Phone 2

Este vorba despre jack-ul audio pe care îl vedem reprezentat chiar în schița de mai sus și care de pe primul Essential Phone lipsea cu desăvârșire. Alte detalii dezvăluite de noul brevet constă în menționarea unui scanner de amprente integrat în display, dar și a unei camere frontale integrate sub această formă.

Potrivit informațiilor extrase de aici aflăm că display-ul are o secțiune care devine semitransparentă la comandă și că tehnologia se aplică atât asupra variantelor cu panouri LCD, cât și pentru cele cu display-uri OLED. Nu știm exact când vine Essential Phone 2 și nici ce dotări vom regăsi la bord, dar dacă Andy Rubin se mișcă mai rapid ar putea avea asociată premiera primului smartphone cu cameră seflie integrată sub display! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×