Huawei P30, P30 Pro vor fi prezentate la finalul lunii martie la Paris

3.370 ori
<b>Huawei P30, P30 Pro vor fi prezentate la finalul lunii martie la Paris</b>Se pare că Huawei a ales să lanseze separat telefoanele P30 şi nu la MWC 2019. Evenimentul de la MWC rămâne rezervat pliabilului şi telefoanelor 5G, în vreme ce Huawei P30 şi P30 Pro vor deveni oficiale la final de martie în Paris.

Se pare că Huawei a ales să lanseze separat telefoanele P30 şi nu la MWC 2019. Evenimentul de la MWC rămâne rezervat pliabilului şi telefoanelor 5G, în vreme ce Huawei P30 şi P30 Pro vor deveni oficiale la final de martie în Paris.

Confirmarea a venit în cadrul unui comunicat de presă emis de Huawei Polonia. Ce e drept decizia Huawei nu e o surpriză, pentru că şi Huawei P20 şi P20 Pro au debutat la Paris anul trecut, tot la final de martie. Vestea despre lansarea lui P30 se află la finalul unui comunicat ce anunţă angajarea a 100 de persoane noi la filiala poloneză Huawei.

Firma chineză nu pare să îşi bată capul cu faptul că doi oficiali Huawei Polonia au fost arestaţi în ultima lună. Polonia e fief Huawei apropo, unde compania e lider de piaţă, cu o cotă de 33.4% în 2018. Revenind la Huawei P30, acesta ar trebui să aibă o cameră triplă şi decupaj lacrimă. Huawei P30 Pro ar avea un breton ceva mai mare şi 4 camere în spate.

La bord ar trebui să se afle procesoarele Kirin 980 şi teoretic şi noul senzor 3D Time of Flight. Se discuta şi despre zoom optic cu periscop la un moment dat. Judecând după ultimele modele Lite lansate, Huawei P30 Lite ar trebui să debuteze ceva mai devreme, deci până la lansarea din martie. Mai nou ar avea şi el camera triplă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×