Reduceri și Campanii Online #271: Azi PC Garage, evoMAG, Libris, Cel [...]

685 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #271: Azi PC Garage, evoMAG, Libris, Cel [...]</b>Dacă vă aflați în căutarea de oferte și reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi prin intermediul listei de mai jos

Dacă vă aflați în căutarea de oferte și reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi prin intermediul listei de mai jos care sunt cele mai proaspete promoții oferite de către retaileri în mediul online iar la final de articol avem și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit!

Produsul erou al zilei:

Recomandarea de astăzi constă într-un super phablet și anume modelul Samsung Galaxy Note 9 care cu al său ecran generos și stylus S-Pen la pachet vă oferă toată productivitatea de care aveți nevoie. Se oferă și difuzoare stereo, un pachet hardware puternic și o cameră duală în spate pentru fotografii deosebite. Cel mai bun preț actual este de doar 2.619 lei odată cu aplicarea codului promo QUICK202 pe QuickMobile.ro!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×