Reduceri și Campanii Online #201: Azi evoMAG, Altex, Libris, Notino [...]

825 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #201: Azi evoMAG, Altex, Libris, Notino [...]</b>Încet încet primăvara se instalează și la noi iar retailerii profită de primele raze călduroase de soare pentru a demara noi campanii de reduceri în mediul online. Este și cazul Altex.ro care astăzi dă startul promoției "Reduceri de primăvară"

Încet încet primăvara se instalează și la noi iar retailerii profită de primele raze călduroase de soare pentru a demara noi campanii de reduceri în mediul online. Este și cazul Altex.ro care astăzi dă startul promoției "Reduceri de primăvară" care include produse variate cu prețuri atractive. Sunt și alte campanii interesante pe care le puteți descoperi în lista de mai jos alături de un produs erou al zilei la final de articol! 

Produsul erou al zilei:

Un televizor deosebit pe care l-am descoperit astăzi în oferta celor de la Altex.ro este și acest model Philips 65PUS7303/12 care impresionează prin panoul său LED cu diagonală uriașă de 164 cm și rezoluția 4K Ultra HD. Este un model Smart TV care ne pune la dispoziție și tehnologia Ambilight prin care conținutul afișat pe ecran va fi însoțit de un efect luminos din spatele televizorului. Prețul acestui produs este de 4.599 lei

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×