Reduceri și Campanii Online #202: Azi eMAG, Altex, CEL, Notino [...]

640 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #202: Azi eMAG, Altex, CEL, Notino [...]</b>Acum că MWC 2019 s-a încheiat este momentul să ne reluăm activitatea de zi cu zi care implică și seria de articole Reduceri și Campanii Online prin intermediul cărora vă informăm cu privire la noutățile din online în materie de oferte

Acum că MWC 2019 s-a încheiat este momentul să ne reluăm activitatea de zi cu zi care implică și seria de articole Reduceri și Campanii Online prin intermediul cărora vă informăm cu privire la noutățile din online în materie de oferte promoționale. Astăzi în prima zi a lunii martie avem multe noutăți în lista pe care o puteți descoperi chiar mai jos. La final vă dezvăluim și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Cheltuind suma de doar 951 lei vă puteți achiziționa astăzi televizorul SHARP LC-40FI3122E, un model echipat cu panou LED de 102 cm care oferă rezoluție Full HD. Acesta are un aspect 16:9 al imaginii, oferă un sistem audio stereo de 20W cu acustică Harman Kardon și 3x porturi HDMI, respectiv 2x porturi USB. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×