Randări oficiale ale lui Vivo X27 ajung online, dezvâluind variantele de culoare în care va sosi pe piață

529 ori
<b>Randări oficiale ale lui Vivo X27 ajung online, dezvâluind variantele de culoare în care va sosi pe piață</b>Printre telefoanele așteptate să debuteze săptămâna viitoare îl avem și pe Vivo X27, un smartphone tare interesant care în ultimele ore și-a făcut apariția în multe randări oficiale pe platforma chineză Weibo. Acestea sosesc înaintea

Printre telefoanele așteptate să debuteze săptămâna viitoare îl avem și pe Vivo X27, un smartphone tare interesant care în ultimele ore și-a făcut apariția în multe randări oficiale pe platforma chineză Weibo. Acestea sosesc înaintea lansării programate pentru data de 19 martie și au rolul de a ne dezvălui variantele de culoare care vor fi disponibile spre achiziție pe piața din China.

Vivo X27

Ei bine după cum puteți vedea în cadrul acestui articol, vorbim despre 3 nuanțe de culoare foarte arătoase - acestea fiind denumite după cum urmează: Emerald Green (Verde), Blue (Albastru), respectiv White Gold (alb-auriu). Această din urmă nuanță pare a fi noul "rose gold" și cu siguranță va atrage publicul atât pe cel feminin, cât și cel masculin.

Vivo X27

Ca dotări, Vivo X27 ne va aduce un ecran Super AMOLED de 6.39 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675, baterie generoasă de 4000 mAh și 8 GB RAM. Vor fi configurații cu 128 GB sau 256 GB de stocare flash și mai primim cameră selfie periscop de 16 mpx, respectiv o cameră triplă de 48 + 13 + 5 mpx în spate.

De asemenea așteptăm de aici și un scanner de amprente integrat în ecran.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×