Reduceri și Campanii Online #260: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]

795 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #260: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]</b>Ziua de 1 iunie se apropie cu pași repezi și dacă nu vreți să fiți prinși pe nepregătite ar fi cazul să vă comandați produsele dorite încă de pe acum pentru a avea siguranța că ajung în timp util. Sunt multe idei de cadouri

Ziua de 1 iunie se apropie cu pași repezi și dacă nu vreți să fiți prinși pe nepregătite ar fi cazul să vă comandați produsele dorite încă de pe acum pentru a avea siguranța că ajung în timp util. Sunt multe idei de cadouri pentru cei mici, de la jucării, biciclete, trotinete electrice și multe altele. Găsiți mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din online iar la final și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Un cadou pe care un școlar îl va aprecia cu siguranță de 1 iunie este și un smartphone, iar un model foarte interesant care se remarcă prin prețul accesibil este și Xiaomi Redmi 7. Acest device se vinde acum de către PC Garage la suma de doar 649 lei, oferind la pachet un ecran de 6.26 inch, 3 GB RAM, procesor octa-core Snapdragon 632, cameră duală în spate și baterie de 4000 mAh!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×