Reduceri și Campanii Online #27: Azi Flanco, Aoro, evoMAG, Fashion Days [...]

970 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #27: Azi Flanco, Aoro, evoMAG, Fashion Days [...]</b>O nouă zi debutează astăzi cu oferte variate din partea retailerilor, zi în care ni se propun campanii cu ocazia zilei de 1 iunie, dar și din cele asociate Cupei Mondiale de Fotbal de începe peste doar câteva zile. Descoperiți toate noutățile din

Finalul lunii mai abundă în oferte din partea retailerilor, oferte pe care le descoperiți zi de zi prin intermediul articolelor noastre din seria Reduceri și Campanii Online. Astăzi spre exemplu încep campaniile cu ocazia zilei de 1 Iunie, dar avem totodată și discount-uri diversificate pentru televizoare, electrocasnice, sau pentru haine dacă aveți în plan o schimbare de garderobă.

Produsul erou al zilei:

Astăzi ne îndreptăm atenția către un produs ce îi va face fericiți pe cei care vor o casă mai inteligentă, fiind vorba despre un interfon cu apelare video pentru ușa locuinței dumneavoastră. Acest dispozitiv marca Brinno are și rol de cameră video de supraveghere, funcționează fără fir cu 4 baterii AA și oferă autonomie de până la 6 luni. Înregistrările sunt salvate pe card microSD, iar prețul este de numai 599 lei astăzi! 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×