Reduceri și Campanii Online #56: Azi Flanco, Altex, eMAG, Cel [...]

691 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #56: Azi Flanco, Altex, eMAG, Cel [...]</b>Pentru cei aflați în căutarea reducerilor avem astăzi o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online în care vă prezentăm sub formă de listă care sunt cele mai noi campanii desfășurate de către retailerii de la noi în mediull online

Venim astăzi cu o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online, articol în care veți descoperi o listă a celor mai noi promoții pe care retailerii de la noi le organizează în mediul online. Discount-urile sunt unele variate și puteți găsi produse ideale pentru vacanță, dar și obiecte de uz casnic. De asemenea, aveți la final detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit!

Produsul erou al zilei:

Astăzi ne îndreptăm atenția și către gamerii, mai precis spre cei de consolă care au parte de reduceri atractive pe Altex.ro. Astfel, găsim jocul Far Cry 5 la un preț special de 199 lei, joc ce vine alături de un cadou și anume un tricou ce îl are afișat pe Joseph Seed, antagonistul acestui titlu. În cazul în care nu sunteți puși în temă, scopul vostru în acest joc este acela de a distruge cultul lui Joseph și de a readuce totul la normal în regiunea Hope County din Montana.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×