Protecții pentru ecranul lui Samsung Galaxy Note 9 apar în fotografii; Avem și un clip hands-on

2.337 ori
<b>Protecții pentru ecranul lui Samsung Galaxy Note 9 apar în fotografii; Avem și un clip hands-on</b>Un zvon ce a început să circule în mediul online este și acela referitor la debutul din iulie al smartphone-ului Samsung Galaxy Note 9, debut ce ar putea avea loc dacă ținem cont de planurile sud-coreenilor pentru 2019 atunci când vor să introducă

Se vorbește în ultima vreme și despre posibilitatea ca cei de la Samsung să lanseze mai devreme phablet-ul Galaxy Note 9 pe piață, fiind sugerată chiar data de 29 iulie pentru prezentarea dispozitivului. Un astfel de debut timpuriu nu este exclus dacă luăm în calcul zvonurile legate de lansarea în ianuarie 2019 a flagship-ului Galaxy S10, asta cu scopul de a face loc pentru lansarea telefonului pliabil Galaxy X în cadrul MWC 2019.

Protectie ecran Note 9

Până când vom afla cu certitudine că așa stau lucrurile, mai aruncăm o privire pe cele mai noi leak-uri sosite online și legate de phablet-ul Galaxy Note 9. Este vorba despre fotografii și chiar un clip video cu protecții de ecran pentru noul telefon, accesorii ce confirmă faptul că nu vom avea parte de schimbări majore la nivel de look frontal, acolo unde marginile vor păstra aceleași proporții.

Nu ne putem da seama dacă diagonala crește, dar aparent această schimbare va fi realizată cu scopul de a diferenția mai mult phablet-ul de Galaxy S9+. În imaginea de mai jos puteți vedea și alte accesorii de tip protecție ecran, acestea având în schimb o doză mai mică de credibilitate, mai ales cea din dreapta care prezintă muchii extrem de subțiri.

Protectie ecran Note 9

Pe Galaxy Note 9 îl așteptăm cu procesor Snapdragon 845, cameră duală în spate, stylus S-Pen de nouă generație și de această dată cu până la 8 GB RAM. Va avea baterie de 3300 - 3500 mAh cu suport pentru încărcare wireless și încărcare rapidă, iar potrivit celor mai recente benchmark-uri, va exista și o variantă Exynos mai rapidă decât cea Qualcomm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×