Reduceri și Campanii Online #109: Azi iHunt, evoMAG, Cel, Fashion Days [...]

765 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #109: Azi iHunt, evoMAG, Cel, Fashion Days [...]</b>Prima zi de octombrie ne aduce o toamnă veritabilă, iar pentru acele persoane care nu au de gând să înfrunte frigul de afară avem astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți găsi aici o listă a celor mai proaspete oferte

Începutul de săptămână ne aduce o serie de campanii promoționale noi, oferte pe care le veți descoperi listate mai jos. Multe dintre aceste campanii sunt axate pe produse asociate curățeniei de toamnă, dar veți găsi și discount-uri atractive la electronice, telefoane mobile, dar și cărți sau haine dacă sunteți interesați. Le găsiți pe toate mai jos alături de un produs erou al zilei vândut la preț special!

Produsul erou al zilei:

Astăzi găsiți în oferta celor de la QuickMobile.ro și smartphone-ul Samsung Galaxy J6, terminal ce beneficiază de o reducere considerabilă. Se vinde la un preț de numai 749 lei și folosind codul promoțional QUICK202 în secțiunea de comandă mai economisiți câțiva lei extra. Ca dotări acest smartphone oferă ecran HD+ de 5.6 inch, procesor Exynos, 3 GB RAM, scanner de amprente și baterie de 3000 mAh!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×