Reduceri și Campanii Online #75: Azi Flanco, Altex, evoMAG, PC Garage [...]

800 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #75: Azi Flanco, Altex, evoMAG, PC Garage [...]</b>Pentru că reducerile continuă în mediul online și seria noastră de articole Reduceri și Campanii Online continuă astăzi, zi în care avem o listă generoasă de noi oferte. O descoperiți mai jos iar spre final avem și un produs erou al zilei care

Avem parte astăzi de noi campanii promoționale organizate în mediul online și fie că vreți să vă actualizați colecția de electrocasnice din casă, fie că vreți să aveți ceva de citit pe plajă, le găsiți pe toate aici. Așa cum v-am obișnuit și astăzi vă prezentăm o listă a celor mai proaspete oferte urmând ca pe final de articol să aveți detalii și despre un produs erou care se remarcă prin discount-ul primit.

Produsul erou al zilei:

Pentru că mersul în vacanță înseamnă și fotografii veți avea nevoie de o metodă portabilă pentru încărcarea smartphone-ului, un produs precum acumulatorul extern ZMEURINO de 10400 mAh fiind numai bun pentru o eventuală achiziție. Costă în aceste zile numai 39.99 lei și vine echipat cu două porturi USB astfel încât să permită încărcarea simultană a două dispozitive.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×