Reduceri și Campanii Online #49: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]

967 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #49: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]</b>Ultima săptămână din iunie este aici și avem pentru voi o nouă ediție Reduceri și Campanii Online pe seama căreia veți descoperi care sunt cele mai noi promoții desfășurate în mediul online. Există numeroase oferte din partea retailerilor

Am ajuns iată și în ultimele zile ale lunii iunie, o perioadă în care retailerii din mediul online se întrec în oferte - tactică ce nu poate decât să ne bucure. Vă puteți echipa cu produse ideal de luat în vacanță, de la nelipsitul troller și până la echipamente de camping numai bune pentru o aventură pe cinste. Descoperiți din lista de mai jos care sunt cele mai noi promoții desfășurate în online și pe final vă prezentăm și un produs erou!

Produsul erou al zilei:

Cum majoritatea serilor ni le petrecem afară, un aparat pentru alungat insectele este ideal dacă stați la casă. Prin intermediul tehnologiei cu ultraviolete, aparatul MO.EL Moon este capabil să alunge și să elimine insectele într-o clipită, având design-ul unui ventilator portabil ce promite o eficiență pe măsură. Sunt ultimele ore în care mai poate fi achiziționat la un preț special de pe QuickMobile și anume doar 359 lei!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×