Reduceri și Campanii Online #63: Azi PC Garage, Flanco, Germanos, Aoro [...]

613 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #63: Azi PC Garage, Flanco, Germanos, Aoro [...]</b>Descoperim astăzi noi oferte din partea retailerilor online, debutând chiar și campanii de tip Summer Black Friday pentru cele mai populare parfumuri de pe piață. Veți afla ce alte noutăți am mai găsit în această zi de vineri prin intermediul

Revenim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, ediție cu numărul 63 în care avem să vă prezentăm o listă actualizată a promoțiilor desfășurate în online. Asistăm chiar și la campanii de tip Summer Black Friday organizate de către retailerul Aoro.ro, acest magazin fiind specializat în comercializarea de parfumuri și cosmetice. Descoperiți toate noutățile mai jos și spre final și un produs vedetă!

Produsul erou al zilei:

Un preț bun descoperim astăzi pentru smartphone-ul Samsung Galaxy J5 Prime, terminal care vine echipat cu ecran de 5 inch, 2 GB RAM, procesor Exynos și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 și bliț LED. Are și cameră selfie de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, iar prețul actual este de 599 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×