Reduceri și Campanii Online #72: Azi Altex, eMAG, Cel, Orange [...]

705 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #72: Azi Altex, eMAG, Cel, Orange [...]</b>Continuă seria noastră Reduceri și Campanii Online care ajunge astăzi la articolul cu numărul 72. Așa cum v-am obișnuit vă prezentăm aproape zi de zi o listă a celor mai recente campanii desfășurate de către retaileri în mediul online

Pe final de lună iulie promoțiile din partea retailerilor încă sunt prezente în număr destul de mare și acestea vin în momentul oportun pentru cei care au de gând să își reamenajeze casa cu produse electronice sau care plănuiesc o vacanță și vor să își achiziționeze cele necesare. Descoperiți în lista de mai jos care sunt cele mai noi campanii regăsite în online și la final avem și un produs erou pentru voi!

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi drept recomandare un nou smartphone pentru voi și anume modelul Samsung Galaxy J7 (2017) care ajunge să coste doar 929 lei în oferta Cel.ro. Telefonul oferă ecran Full HD Super AMOLED de 5.5 inch, 3 GB RAM + 32 GB stocare, procesor Exynos la bord și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Vine cu baterie de 3600 mAh și bonus la achiziție primiți și o husă din partea retailerului. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×