Reduceri și Campanii Online #88: Azi Altex, evoMAG, iHunt, Fashion Days [...]

790 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #88: Azi Altex, evoMAG, iHunt, Fashion Days [...]</b>Dacă aveți în plan o sesiune de shopping și doriți să aflați mai întâi care sunt cele mai proaspete campanii organizate în online, ați nimerit la fix pentru că astăzi vă prezentăm un asemenea articol în care includem o listă detaliată cu acele

Această zi de 21 august marchează startul unor noi campanii în mediul online, zi în care vedem retaileri precum Altex, Cel, dar și eMAG pregătind noi reduceri pentru clienți. Descoperiți din lista de mai jos care sunt cele mai proaspete oferte de genul, iar pe final de articol aveți și detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul tare atractiv primit în raport cu pachetul său hardware. 

Produsul erou al zilei:

Vă propunem astăzi tot un telefon, un flagship pe care LG îl anunța oficial în toamna anului trecut. Se numește LG V30 și a fost considerat drept o variantă îmbunătățită de G6 cu ecran P-OLED de 6 inch ce oferă rezoluție QHD+, procesor octa-core Snapdragon 835, 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Are cameră duală de 16 + 13 megapixeli în spate și dispune de certificare IP68. În aceste zile costă 2.199 lei pe eMAG.ro!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×