Samsung Galaxy Note 9 prezentat acum și pe Maro, respectiv Negru; Precomenzile ar putea aduce cadouri atractive

Autor:  | Publicat în:  Samsung 753 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 prezentat acum și pe Maro, respectiv Negru; Precomenzile ar putea aduce cadouri atractive</b>Scăpările continuă pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 și astăzi o zi în care vedem terminalul prezentat în alte două variante de culoare și anume negru, respectiv maro. De asemenea, în aceste randări se pot vedea și o serie de

Ne aflăm la aproximativ 2 săptămâni distanță de lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, terminal pe care l-am tot văzut în randări în ultima vreme. Cum era de așteptat scăpările continuă și astăzi când privim asupra altor două variante de culoare și anume Midnight Black (Negru), respectiv Teddy Brown - o nuanță de maro proaspăt inclusă de către sud-coreeni în portofoliul de variații de culoare pentru smartphone-uri.

Galaxy Note 9

Pe lângă observarea acestor nuanțe de culoare putem observa și faptul că cei de la Samsung au în plan să ofere cadouri interesante la precomandă, precum încărcător wireless, smartwatch sau căști wireless - produse din care clienții vor putea alege cel mai probabil în momentul achiziției.

Note 9 s-a dezvăluit aproape în întregime și după cum aflam anterior, acest dispozitiv va oferi o baterie generoasă de 4000 mAh la pachet cu suport pentru încărcare wireless și încărcare rapidă. Vom primi și ecran de 6.4 inch cu rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash și cameră frontală de 8 megapixeli. Și un nou stylus S-Pen este pe listă cu funcții actualizate, iar scanner-ul de amprente se mută sub camera duală. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×