Reduceri și Campanii Online #99: Azi PC Garage, eMAG, Fashion Days, Libris [...]

898 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #99: Azi PC Garage, eMAG, Fashion Days, Libris [...]</b>Weekend-ul este aproape și asta înseamnă că vom avea și mai mult timp la dispoziție pentru a naviga printre ofertele magazinelor online. În acest sens noi vă ajutăm prin dezvăluirea unei liste mai jos care include cele mai proaspete

În prag de weekend aruncăm o privire asupra noutăților din zona promoțiilor desfășurate în online, în lista de mai jos fiind incluse cele mai proaspete astfel de campanii organizate de către retaileri. Sunt reduceri din categorii diverse de produse, iar un sfat pe care vi-l dăm mereu este acela de a compara prețurile produselor dorite cu cele practicate de ceilalți retaileri pentru a vă asigura că faceți o afacere bună!

Produsul erou al zilei:

Acele persoane care nu vor să care baterii masive prin geantă sau ghiozdan pentru a-și alimenta telefonul au posibilitatea de a alege variante slim precum acest model de 4000 mAh ce măsoară sub 10 mm. Are și o greutate de numai 120 grame și oferă output la 5V/1A prin portul USB 2.0 de la bord. Are și buton pentru a vedea statusul bateriei externe sub formă de LED-uri. Puteți achiziționa acumulatorul la suma de doar 29.90 lei de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×