Reduceri și Campanii Online #57: Azi evoMAG, PC Garage, Fashion Days, Libris [...]

570 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #57: Azi evoMAG, PC Garage, Fashion Days, Libris [...]</b>Meciurile din Cupa Mondială se reiau astăzi și în cazul în care nu v-ați pus la punct cu un televizor pentru a vă urmări echipa favorită, ar fi cazul să dați o fugă la magazin pentru a vă alege un asemenea dispozitiv. Noi vă prezentăm care sunt

Ziua de vineri este în sfârșit aici și dacă aveți planuri pentru ceva cumpărături în weekend noi vă ajutăm prin lista de mai jos care conține cele mai noi campanii pe care retailerii le organizează în mediul online. De asemenea veți găsi la final și un produs al zilei care bifează o reducere atractivă. Să vedem deci care sunt aceste noutăți!

Produsul erou al zilei:

Găsim astăzi un preț foarte bun pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2017), terminal vândut de către Altex.ro la suma de doar 999 lei. Vine cu un design premium, dimensiuni compacte și dotările sale de nivel mid-range sunt potrivite pentru o gamă variată de task-uri. Se descurcă bine și pe partea foto, iar bateria este una excelentă!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×