Reduceri și Campanii Online #66: Azi eMAG, Flanco, PC Garage, Fashion Days [...]

674 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #66: Azi eMAG, Flanco, PC Garage, Fashion Days [...]</b>Alături de caniculă continuă și reducerile organizate în mediul online, discount-uri și campanii despre care aflați astăzi prin intermediul unui nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Avem pentru voi și un produs vedetă al zilei

În această zi călduroasă descoperim noi și noi campanii promoționale desfășurate în mediul online, oferte pe care le puteți găsi mai jos sub forma unei liste. Este ziua în care eMAG dă startul promoției Stock Busters ediția pe luna iulie și ziua în care cei de la Fashion Days sărbătoresc Crăciunul în mijlocul verii cum altfel decât cu sute de reduceri. Descoperiți toate noutățile mai jos, inclusiv un produs vedetă!

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la iHunt.ro descoperim astăzi și prezența smartphone-ului Nokia X6 (2018), telefon care deși a ajuns de puțin timp în stocurile magazinului, primește deja o reducere. Costă acum 1.599 lei și vine echipat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM, ecran FHD+ de 5.8 inch și cameră duală de 16 + 5 megapixeli în spate. Este un rival pentru ZenFone 5 la un preț mai atractiv!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×