Reduceri și Campanii Online #97: Azi evoMAG, Fashion Days, Libris, iHunt [...]

657 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #97: Azi evoMAG, Fashion Days, Libris, iHunt [...]</b>Apar astăzi noi campanii în mediul online, motiv pentru care venim și noi cu un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia veți afla ce reduceri se mai propun de către retaileri. Aveți mai jos o listă detaliată a

În vreme ce campaniile de tip Back to School încep să dispară încetul cu încetul din ofertele retailerilor, observăm apariția promoțiilor Back to Office, dar și a celor de tip lichidare stoc. Sunt multe la număr și le puteți descoperi din lista detaliată pe care o aveți la dispoziție chiar mai jos. De asemenea, pe final de articol vă recomandăm și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit!

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui smartphone de buget care să bifeze cele mai importante aspecte, atunci modelul ASUS ZenFone 4 ZE554KL poate fi alegerea potrivită. Acest telefon are parte de un display generos de 5.5 inch cu rezoluție FHD, de 4 GB RAM + 64 GB de stocare și de procesor SD630. Oferă și cameră duală, baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă și se bucură de actualizări software rapide. Prețul este de 1.049 lei pe QuickMobile astăzi și folosind codul QUICK202 primiți extra reducere 3%!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×