Samsung aniversează 50 de ani de producţie de televizoare cu un fashion show şi lansare de modele QLED 8K 2019 în România

790 ori
<b>Samsung aniversează 50 de ani de producţie de televizoare cu un fashion show şi lansare de modele QLED 8K 2019 în România</b>Mărturisesc cu mâna pe inimă că nu ştiam că Samsung produce televizoare de 50 de ani. Am aflat asta ieri, în cadrul unui eveniment organizat în Bucureşti la Muzeul de Artă Recentă. Mărturisesc şi că nu ştiam că avem

Mărturisesc cu mâna pe inimă că nu ştiam că Samsung produce televizoare de 50 de ani. Am aflat asta ieri, în cadrul unui eveniment organizat în Bucureşti la Muzeul de Artă Recentă. Mărturisesc şi că nu ştiam că avem un astfel de muzeu... S-a lăsat cu fashion show, lansare de televizoare QLED 8K şi o recapitulare a deceniilor în care Samsung a realizat televizoare.

Evenimentul a fost sub umbrela conceptului de Samsung Fusion Art, adică o fuziune între artă, modă şi tehnologie. 1969 a fost un an important, pentru că atunci a ajuns primul om pe Lună, iar tot atunci Samsung îşi lansa primul televizor. Sud-coreenii se află în top 10 branduri din lume şi este lider în industria de tehnologie, în vreme ce în zona TV este pe locul întâi de 13 ani deja.

Samsung

Victor Armăşelu, Director al Diviziei Consumer Electronics Samsung Electronics România a vorbit despre aceste aspecte pe scena evenimentului. La acelaşi show am avut ocazia să vedem primul televizor Samsung produs vreodată, care culmea că nu arată atât de vintage şi aş putea spune că "se ţine bine". A fost adus special din Coreea de Sud pentru lansarea din Bucureşti. A fost prezent şi Hun Lee, preşedinte Samsung Electronics România, care a vorbit despre evoluţia Samsung pe plan local în fața sutelor de invitaţi prezenţi.

Produsele din gama QLED 2019 pe de altă parte includ cu nu mai puţin de 20 de modele. Diagonalele încep de la 109 cm şi ajung la 248 cm. Vin în serii consecutive de la 60 până la seria 90 în variantele 4K, iar vârful de gamă, seria 950 are rezoluţie 8K. Printre premierele Samsung amintite se numără primul televizor digital lansat în 1998, iar în 2013 a apărut primul televizor curbat. În urmă cu 3 ani am văzut şi primul televizor cu panou 10 bit Quantum Dot de la aceeași companie.

Samsung

Odată cu acel debut au fost deschise porţile inovaţiei şi au apărut tot mai multe noi tehnologii TV: HDR10+, Direct Full Array, AI Upscaling. Televizoarele noi au Bixby, Smart Things și One Remote, plus muchii ultra înguste. Modelele QLED vin cu 10 ani garanţie la efectul burn in şi pot face upscaling de la Full HD la 8K (în cazul modelului 8K evident).

Televizoarele QLED 2019 de la Samsung oferă tehnologia "Ultra Viewing Angle", care uniformizează lumina pe toată suprafaţa ecranului. Astfel sunt oferite imagini clare, negru profund şi unghiuri largi de vizualizare. Procesorul Quantum este la posturi, cu AI, machine learning, HDR10+, care face scenele luminoase şi mai luminoase şi creează imagini complexe. Există şi compatibilitate cu Amazon Alexa şi Google Assistant, iar Bixby 2.0 este la bord.

Funcţia Ambient Mode furnizează informaţii utile, precum dată, oră, fotografii, imagini artistice şi TV-ul se poate camufla în fundal şi afişa o operă de artă când nu aveţi nevoie de el. Samsung pregăteşte şi un pachet de 8 beneficii asociate:

  1. Testare "try and buy"
  2. Facilitate achiziţie în rate fără costuri extra
  3. Soundbar premium inclus
  4. Sistem no gap inclus
  5. Acces la conţinut exclusiv Video on Demand
  6. Servicii de instalare şi configurare gratuite
  7. Asistență şi suport extinse prin call center.
  8. 10 ani garanţie No Burn In

Toate acestea au fost prezentate într-un mediu artistic, plin de lucrări moderne şi cu o defilare de modă cu domnişoare ce aveau ţinute retrofuturiste. Am văzut şi ceva celebrităţi la eveniment, precum Adi Despot sau Mikey Hash. Aşteptăm acum şi preţuri pe plan local pentru aceste televizoare. Mai multe detalii despre televizoare aveți aici!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×